måndag 18 november 2013

Fröken trotsig!


Den verkar vara här nu, den härliga trotsåldern! Den har så sakteliga kommit smygande och nu är det bråk om det mesta här hemma. Inte äta, inte sova, inte ha på sig den tröjan, lägga sig på golvet och skrika lite grann och inte lyssna på vad mamma eller pappa säger. Vad gör man??? Det är nu mitt tålamod verkligen kommer sättas på prov. Elsa är en envisen liten tjej och vi har nyss haft en dust när hon skulle lägga sig. Och även om hon bara är tre är hon listig som en liten räv och försöker lindra oss runt sitt finger med "söt ögonen". Mitt i diskussionen kan hon också komma med ett: " Men mamma, jag älskar dig" eller " Var så snäll, mamma".  Samtidigt som jag blir tokig och arg kan jag nästan inte hålla mig för skratt och måste verkligen hålla mig för att inte ge med mig. Hur ska detta gå???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar