torsdag 7 november 2013

Eftermiddags besök!


Vad ska man göra på eftermiddagarna när Elsa kommer hem från dagis? Vi hämtar ju henne vid halv fyra och då har man några timmar att fylla innan det är sängdags. Ofta blir vi bara hemma, låter henne titta på film och leka lite, men ibland känns det svårt att få tiden att gå. Visst vet jag att hon har varit i aktivitet hela dagen på dagis och hon kan ju också behöva slappna av lite men ibland blir det sååå långtråkigt. Vilken tur att vi då har vänner som kan komma förbi en stund. Idag kom Kristin och Signe hit och barnen lekte medan vi kunde ta en kaffe och snacka lite, härligt! Nu sitter jag och tittar på TIL-match, dom möter Anzhi i E-cupen hemma på Alfheim. Det ser kallt ut och jag är glad att jag sitter hemma i värmen. Mamma åkte hem idag men kommer snart tillbaka för att hjälpa oss med flytten och flyger sen hem med mig och tjejerna, jag kommer ju ha en hel del packning. Är så tacksam att hon kan och vill hjälpa oss! Nu ska jag heja på TIL innan jag ramlar i säng. Natti!

2 kommentarer:

  1. Har just commit hem från att ha övat Rutters Requiem med orkester! Det kommer bli en fin konsert känner jag! Klart att vi ska hjälpas åt. Sov Gott och hoppas matchen gick bra! KRAM<3

    SvaraRadera
  2. Takk for en hyggelig ettermiddag. Signe var så fornøyd etterpå. Hun liker nok godt å få leke med Elsa! Klem

    SvaraRadera