fredag 18 januari 2013

Sista veckan...

Ja, nu har jag en vecka kvar hemma innan bilen börjar beta av milen tillbaka till Tromsø. Tänk va två månader går fort... Men nu längtar jag upp till min älskling, till vårt fina hem och till lite rutin och ordning. Sista veckan har varit ganska tuff på olika sätt och jag har haft en hel del saker att ta tag i, vissa jobbigare än andra. Tur är väl att jag har så underbara människor omkring mig som både hjälper mig och får mig på bättre tankar. En viss oro har jag över våren som väntar, det var ju ganska tufft förra våren, men jag har lovat mig själv att tänka positivt och se saker från den "braiga" sidan. Denna gång är jag också lite mer förbered på det som väntar! Sen har jag ju såklart min finaste familj och tillsammans klara vi ju allt!!!
Snart är vi tillsammans igen!!


3 kommentarer:

  1. Vi tar en kaffe en ettermiddag når du er tilbake i byen :-) mandag ferier vi soldag i Tromsø! ! Det går mot lysere tider! Klem

    SvaraRadera
  2. Det kommer att bli bra! Du vet vad mamma alltid säger! KRAMAR

    SvaraRadera