tisdag 8 januari 2013

Bok nummer 2 är här!!!

Elsa Dolly drar vidare, vol. 2
Ja, ett år till har ju gått och det betyder ju en ny bloggbok! Och idag kom den med bud ända fram till dörren. Jag blev så förvånad att det gick så fort, för jag beställde den för bara en vecka sen och den skickas ju från USA. Jag tycket verkligen att det är så kul att få ut bloggen på det här sättet, den blir på något sätt mer verklig när kan kan ta på den. Dryga 300 sidor blev det denna gång!  Nu har jag legat en bra stund och bläddrat igenom det gångna året och både skrattat och gråtit. Tänk vad mycket vi gjort och varit med om detta år! Jag kan verkligen rekommendera er bloggare att göra detsamma, det är enkelt och smidigt och även om det kostar lite så är det helt klart värt det. Gå in och kolla hur fin din blogg kan bli HÄR!!!
3 kommentarer:

  1. Når du kommer til Tromsø må du fortelle hvordan du bestilte den boka :-) sånn vil jeg og ha!

    SvaraRadera
  2. Den är verkligen fin! Har själv beställt en för min blogg! Ska bli spännande att se. puss till min stora inspirationskälla! mamma

    SvaraRadera