tisdag 29 januari 2013

Fyra dagar senare...

Så kom vi då äntligen fram till Tromsø efter en minst sagt innehållsrik resa. Och jag kan säga att detta var absolut sista gången jag gör denna resa! Strax efter klockan fem var vi framme och ni kan ju gissa hur glad jag blev då jag körde fast på vår parkering eftersom ingen hade skottat. Så, det var bara att ta fram den stora snöskyffeln och skotta. Denna resan har vi verkligen varit med om det mesta. Norr om Sundsvall krockade vi med en bil som i sin tur körde in i en annan, vid två tillfällen har vi haft änglavakt då renar och älgar sprungit rätt framför bilen, vi blev strandade i Kiruna på grund av dåligt väder och fick jobba hårt för att hitta ett hotell, och när vi idag äntligen kom fram till gränsen så var fjällpassagen fortfarande stängd, två timmar fick vi sitta i bilen innan vi med hjälp av en plogbil fick köra över fjället, på rad med en massa andra bilar.

Har jag glömt något?? Jo, lägg till detta allt packande in och ut ur bilen med packning, katter och diverse andra saker. Men nu är vi framme och vi alla mår bra och krocken orsakade inga stora skador! Elsa har varit helt fantastisk hela resan, är det någon som varit grinig så är det jag. Mamma har också varit en stor hjälp, alltid positiv och ser det bästa i allt. Ett litet psykbryt fick hon dock när hon skulle ge Elsa en macka och upptäckte att hela kylväskan var full med mjölk. Nu ligger vi båda i soffan och slappar. Det blir en tidig kväll och jag kan inte nog uttrycka hur skönt det ska bli att få krypa ner i min egna säng!!!
Natti!

1 kommentar:

  1. Åh min älsklingsyster får nästan tårar när jag läser detta (eller får det). Tur att allt gick bra. Längtar redan kram

    SvaraRadera