onsdag 23 januari 2013

Nu är det sådär igen...

Att dagarna bara flyger iväg och bloggen blir lidande. Nåväl snart kommer jag ju ha alldeles för mycket tid så då får jag väl ta igen lite. Sista veckan blir ju ofta lite hektiskt... Jag har försöka att träffa så många som möjligt av vänner och familj och nu väntar ett par dagar av packning och förberedning inför den långa bilresan. Skypade precis med min älskling som är på träningsläger och allt verkar bra förutom att vi längtar ihjäl oss. Elsa som varit dålig i ett par dagar är som tur är bättre och vi får hoppas att det håller i sig. Är nog inte så kul att köra 170 mil med ett sjukt barn... Nej, nu får jag nog passa på att hoppa i säng och få i mig några timmars sömn!

Sjuklingen har det bra med "momo" i soffan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar