onsdag 9 januari 2013

En fin dag!

Har precis kommit hem från en mysig middag hos Tobbe och barnen. Elsa sover och jag har krypit ner i sängen och surfar lite. Vi har haft en fin dag! På förmiddagen tog vi oss upp i tid för att hinna till Öppna förskolan som idag hölls ute. Vi lekte i snön och grillade korv, det var hur mysigt som helst. Kände att jag måste vänja Elsa med att vara ute lite mer eftersom dom är ute så mycket i barnehagen och vi som bor uppe i Tromsø har ju en hel del vinter kvar. Mormor och morfar har åkt till Paris så vi har hela huset för oss själva i ett par dagar. Det är ganska skönt ska jag säga... I morgon ska vi hälsa på en av mina favorittanter som jag jobbade mycket hos när jag var i hemtjänsten. Nu blir det nog något avsnitt på någon serie innan John Blund tar över! Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar