fredag 25 januari 2013

Det gick!!!

Hej då morfar och alla nära och kära! Jag älskar er!!!
Och det finns faktiskt lite plats kvar i bilen!!! Och även om jag gjort vissa prioriteringar har jag fått med allt det viktigaste. I morgon bär det alltså iväg, tillbaka upp till Tromsø. Sista kvällen blir alltid blandad med känslor som far hit och dit men jag är helt klart redo att komma upp nu. Vi har verkligen haft två fantastiska månader hemma där vi verkligen fått njuta av våra nära och kära. Givetvis hinner man inte med allt man tror men jag är ändå väldigt nöjd. Jag vill också rikta ett speciellt tack till mina underbara föräldrar som klarat av att ha oss inneboende den större delen av tiden! Och tack mamma för att du följer med som sällskap i bilen! Vi räknar med att vara uppe i Tromsø på måndag så vi får hoppas att vädergudarna är med oss. Så, hej då kära familj och vänner! Jag längtar redan tills nästa gång vi ses och ni vet att ni alltid är välkomna upp! Snart ses vi igen!!!

1 kommentar:

  1. Det har varit underbart att få ha er här och vi ses snart igen! <3 Och nu väntar bilresan men det kommer att gå bra och vi har laddat med frukt och goda mackor, böcker och filmer till lilla Hjärtat! :)) mamma

    SvaraRadera