måndag 14 januari 2013

Nya glasögon!


Idag har jag varit och beställt nya glasögon! I denna djungel av butiker som alla försöker locka till sig kunder med fantastiska erbjudande bestämde jag mig för Direktoptik. Det blev lite av en slump faktiskt då jag letade efter en annan butik men väl inne hittade jag inte bara ett utan tre par jätte snygga glasögon! Eftersom man får tre för priset av ett slog jag till, det är alltid kul att kunna byta lite och ett par är dessutom solglasögon något jag saknat på soliga dagar. Tyvärr hade jag inte kameran med mig (vilket gör mig vansinnig) så ni får liksom jag vänta ett par veckor innan jag kan visa upp dom. Annars har jag mestadels spenderat dagen i källaren och letat efter diverse papper och kvitton, vilken röra på allt. Har ni koll på alla era papper???

3 kommentarer:

 1. Spännande med nya! Brukar vara svårt att hålla sig:)
  Jag har så bra koll som jag behöver... jag klarat mig så att säga:)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Har precis hittat hit!

  Tre glasögon till priset av ett, vilket fynd. Som du säger, så kul att kunna byta ibland.

  Måste fråga vad ni fick ge för en bloggbok på 300 sidor? Jag har precis börjat blogga och tycker det skulle vara kul att samla varje år så i en bok.

  På återseende!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna! Kul att du hittade hit! Boken blev ganska dyr med tanke på att jag har mycket bilder och bloggar ofta. Jag tror att det landade på 129 dollar, ca 900 kr. Men jag tycker helt klart att det är värt det!
   Kram
   Agnes

   Radera