söndag 13 januari 2013

Mobil bloggning!

Ja, det verkar som om internet inte fungerar här hemma så jag får skriva några rader från mobilen. Tråkigt eftersom jag tänkt visa lite bilder från slutet av veckan och helgen men jag får väl göra det när jag är uppkopplad igen. Vi har i alla fall haft härliga dagar med familj och vänner och i fredags hade jag en heldag och kväll för mig själv när Elsa var hos farmor. Några av mina fina vänner kom på middag på fredagen och det var verkligen super mysigt. Trots att vi är en ganska brokig skara med starka personligheter så har vi så trevligt tillsammans, intensiva diskussioner och många skratt. Är så lycklig över er!!! Nu är vi hos farfar och Gun-Britt på söndamiddag, också det mysigt! Hoppas ni haft en fin helg!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar