torsdag 9 augusti 2012

TREDJE DAGEN!!

Och den sista inskolningsdagen. Elsa var på plats vid kvart över nio och sprang genast in i "bilrummet". Jag och Carine, en av förskollärarna, hade ett kort möte och sen var det dags för mig att gå. Jag fick en snabb puss och sen bar det av ut med de andra barnen. Efter någon timme fick jag bilden ovan på sms, att sila (som det heter på norska) är hur kul som helst. Själv gick jag hem och städad eftersom vi får besök i morgon av farfar och Gun-Britt, men jag hann också med att ta en härlig promenad i solen. Elsa ville absolut inte gå hem när jag kom så vi stannade en stund och lekte. Tillslut fick jag henne att gå med på att gå hem och väl hemma lassade hon i sig en stor portion fiskekaka och makaroner. Det går bra med sovningen men värre är det med maten. Lunchen består av mackor och det är Elsa inte van vid. Men hon vänjer sig säkert. Nu får vi snart besök av Lina och Noomi så denna dagen blir full med lek! 

Tog en tur runt Prästvattnet som ligger nära oss. Underbar natur och  lyxigt att promenera själv!
En glad men lite trött tjej!

1 kommentar:

  1. Kan som vanligt inte låta bli att kommentera!! så glad för er skull att invänjningen gått bra, det betyder ju så mycket att det funkar! Säkert kommer dagar med lite gråt också, men så kan det vara ibland. Oftast slutar gråten när mamma eller pappa försvunnit! Hoppas ni får fina soliga! dagar med farfar och Gun-Britt! massor av KRAMAR mamma/momo

    SvaraRadera