fredag 31 augusti 2012

Fredagsmys!

Idag har jag haft en skön dag, jag var ledig. Efter att jag lämnat Elsa på dagis tog jag mig i kragen och gick ut med mina stavar. Jag trotsade regnet som öste ner och gjorde en runda på 40 minuter i ett bra tempo, gissa om jag kände mig nöjd när jag var klar?! Min förhoppning nu är att komma igång igen för det behöver jag verkligen. Sen spenderade jag ett par timmar (!) med att läsa, något jag inte gjort på ett tag, sååå skönt. Regnet har nu på kvällen fått ge vika för solen och Elsa tittade nyfiken på den vackra stora regnbågen som växte fram på himlen, tyvärr är det så svårt att få bra bilder på dom... Nu har vi lite fredagsmys! Hoppas ni får en fin helg!

1 kommentar:

  1. Vilken vacker Bild! Vid regnbågens ändar finns en skatt sägs det....pusspuss säger mamma som gillar att du får tid för läsning!

    SvaraRadera