fredag 24 augusti 2012

Mormor is back!

Jag tycker nästan lite synd om min fina lilla mamma... För nästan varje gång hon kommer upp är jag tröttare än Trötter och inte helt sällan sjuk. Så blev det även denna gång. Snorig, halsont och hosta har plågat mig de senaste dagarna. Typiskt! Men kanske är det så att jag helt kopplar av så fort jag ser henne, man blir liksom ett barn igen som kan vara svag och liten. Men det är sååå underbart att ha henne här! I går hämtade vi Elsa på dagis tillsammans och Elsa blev så glad och ville ivrigt visa runt på dagis. Annars tar vi det ganska lugnt och det kan verkligen behövas! Det är bara mysigt att få vara tillsammans!

Elsa har nu fått upp en bild  på sin plats!
"Jag äter upp dig!!!"
Som alltid när mormor är på besök blir det mycket böcker, Elsa fick äntligen än del nya i present (jag är liiiite trött på Den vilda bebin och Lilla H cycklar på)
Härligt att vara tillsammans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar