onsdag 29 augusti 2012

En vanlig vardag

Upp tidigt i morse, fixa frukost, packa matlådan till Elsa, klä på Elsa, försöka hinna fixa sig själv, komma ihåg papperna som ska med till jobbet, byta blöja igen, på med ytterkläder och skor, packa in vagnen i bilen, lämna Elsa på dagis och hinna i tid till jobbet stress, stress, stress. Så har ju det flesta varje dag men jag är inte lika van. Dagen rullade i alla fall på och avslutade med en jätte trevlig middag hos fina Lina och Noomi. Vi "fotbollsänkor" måste ju hålla ihop. Elsa sover nu som en klubbad säl efter en längre dag på dagis och lek med Noomi, blir nog en tidig kväll för mig med...
Min lilla solstråle!

3 kommentarer:

 1. Ja i och med dagis och jobb så blir mycket annorlunda! Men med en sådan underbar solstråle klarar du allt! kramkram mamma

  SvaraRadera
 2. Hej där!
  Jag googlade runt på hur man träffar mammor i Narvik och kom in i din blogg. Tyvärr ser jag att du flyttat vidare, men jag undrar om du kanske skulle ha några tips på var eller hur man kommer i kontakt med andra föräldrar och småbarn här i Narvik?
  Vi är nyinflyttade i Narvik, jag, min sambo och vår son på 9 månader. Vi har hamnat här på lite liknande vägar som ni, förutom med ishockey då...min sambo har börjat coacha Narvik ishockey och jobba här. Medan jag fortfarande är mammaledig med Oliver. Så jag känner ingen här och våra dagar blir lite smått långtråkiga och ibland känns det som att Oliver är så himla less på att bara vara med mig hela dagarna. Ja... det är inte alltid så lätt att komma till ett nytt ställe...så om du bara har några tips är dom hjärtligt välkomna! Mvh Matilda och Oliver

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Matilda! Kul att du hittade hit. Ja, det är inte helt lätt att flytta när man inte känner någon, det vet jag verkligen. Jag hade turen att träffa en massa mammor via en i klubben och kom med i en babygrupp. Tyvärr finns det ju ingen öppen förskola i Narvik. Mitt bästa tips är nog att besöka Helsostationen (motsvarande Bvc) och fråga om dom har någon grupp eller något som du kan haka på. Jag gick även på babysång med Elsa som kyrkan anordnade och där träffade jag jätte trevliga människor. Om man väl kommer i kontakt med andra så är det lätt att lära känna folk, är det något jag lärt mig så är det att norrmän är väldigt trevliga, öppna och hjälpsamma. Hoppas mitt svar kan hjälpa dig något! Hör bara av dig igen om det skulle vara något!

   Radera