onsdag 8 augusti 2012

ANDRA DAGEN!

Dagen började tidigt. Elsa vaknade tidigare än vanligt vilket var bra eftersom vi idag skulle vara på dagis vid halv nio för att äta frukost med dom andra barnen. Vi packade den lilla frukostlådan och gav oss iväg. Elsa var lite mer avvaktande idag men efter en liten stund var hon borta och lekte. Vid tiotiden skulle alla barnen ut på gården vilket såklart var hur kul som helst. Eftersom det går så bra så sa förskolläraren att jag kunde gå iväg och att dom skulle ringa när Elsa ätit lunch och sovit. Ha, tänkte jag. Tror ni att ni får henne till att sova och äta macka??? Det var allt lite jobbigt att gå därifrån och Elsa såg lite ledsen ut, men jag stålsatte mig och gick. Tre timmar senare fick jag ett sms om att Elsa just vaknat (!) och att jag kunde komma.  En glad tjej mötte mig i dörren, hon hade både ätit och sovit! (där fick jag allt!) Nu blir det en lugn eftermiddag och lite tjejmys i kväll. Benny åkte ju idag till Ukraina och är borta ett par dagar, i morgon väntar returmöte mot Metallurg Donetsk. Hoppas det kommer hem med en vinst!

1 kommentar:

  1. Det här blir Toppen både för dig och Elsa Dolly! Hon är så fantastisk, trygg, social, ja, helt underbar! och att få träffa barn och leka varje dag kommer att utveckla henne mycket. Det blir väl mycket norska ord förstås, och det ska bli spännande att höra hur mycket det kommer slå igenom när hon pratar! Vi håller tummarna för TIL också och Benny! KRAMKRAM mamma

    SvaraRadera