lördag 4 augusti 2012

"Trallallalllaaaaa"

En ny stjärna är född!!! Elsa fastnade direkt för detta piano med mic och allt i leksaksaffären idag. Jag kan säga att det inte var lätt att få henne därifrån. Kanske kan bli en två års present... Benny åkte idag till Fredrikstad för att i morgon spela match så nu blir vi ensamna några dagar. Känns lite tomt faktiskt med tanke på att vi haft besök och full fart hela veckan. Men idag har vi varit på kalas och Elsa stortrivdes med alla barnen. Alltid kul när det händer saker. Vi har en spännande vecka framför oss. Elsa ska börja på barnehage på tisdag och ärligt talat är jag lite nervös. Känns konstigt att lämna bort henne till någon annan... Men jag är helt säker på att både hon och jag kommer att trivas i vår nya vardag. Sen har jag ju turen att kunna hämta henne lite tidigare och så. Nu måste jag sätta igång med att märka kläder! Hoppas ni har en fin helg!!!

2 kommentarer:

  1. hahaha så sööt!! =)

    Ha en bra dag, kram

    SvaraRadera
  2. En klar stjärna! men så har hon också att brås på! inte minst sin mamma!
    Får titta närmare på denna "manick" när vi ses. massor av KRAMAR mamma/momo<3<3<3

    SvaraRadera