onsdag 15 augusti 2012

Pausdag!

Idag har varit en härlig dag! Lugn men ändå full av aktivitet. För min del började dagen med en sovmorgon eftersom Benny tog Elsa till dagis. Jag låg och drog mig länge, åt frukost i sängen, läste och sov lite till. Det var inte igår!! Så skönt att bara får lata sig och ingen som stör. Senare tog jag och min älskling en lunch på stan och handlade lite innan det var dags att hämta vår lilla solstråle. Hon trivs verkligen på dagis och idag åt hon bra på lunchen också, hela två brödskivor! På eftermiddagen drog jag och jobbade några timmar och nu myser vi framför soffan med tända ljus och film. I morgon kommer Nicklas, Nina och lilla Lukas, det ska bli sååå kul!

1 kommentar:

  1. Vilken härlig bild! Önskar dig många små sköna pausar! Kramkram mamma

    SvaraRadera