söndag 29 april 2012

Seriefigurer!

Vi har återigen hamnat i tidningen, men denna gång som tecknade figurer! Hans Norbye som spelar med Benny har en oväntad talang och gör serier. En gång i veckan kommer en ny serie ut i tidningen iTromsø. Denna veckan fick jag och Benny vara med. Lite kul faktiskt! Jag gör ett försök och översätter texten...

"Fotbollsfruars bekymmer... Caféprat"
Tjej nr 1: "Fotbollspelare är så svåra att lita på. Jag skulle aldrig kunna vara tillsammans med en. Förstår inte hur ni klarar det heller?
Tjej nr 2: " Jag litar 100% på Ole Martin. Han skulle aldrig göra något dumt mot mig!"
Jag: "Benny skulle heller aldrig göra något mot mig."
Tjej nr3: "Men se vad Rooney, Ashley Cole och Terry gör! Deras fruar tänker nog likadant! Nej, sanna mina ord! Fotbollsspelare är inte att lita på!" 
 
Klockan är över midnatt
Tjej nr 2:" Hej! Det är jag, ville bara höra om Benny kommit hem? Ole Martin har fortfarande inte kommit hem förstår du och så tänkte jag på det som vi pratade om på Caféet idag och blir lite orolig. Du tror väl inte dom hittat på något galet?"
Jag: Hej! Nej, Benny är inte heller hemma. Jag tänker lite också på det där och undrar vad de verkligen gör och var dom är. Han måste verkligen ha en bra förklaring när han kommer hem!"
Klockan närmar sig 04:00...
Ole Martin: "Nej Benny, nu måste vi nog röra oss hemåt. Tiden går fort när man har roligt eller hur?
Benny: "Ja, det är sant! Jag ska bara göra ett slag till. Följ med här nu!
Benny tänker: "Huff, Vad ska jag säga till frun? Att jag spelat biljard? Tveksamt om hon tror på det... Suck..."


1 kommentar:

  1. Det är verkligen inte illa att hamna som seriefigur!! Kul! I dag är det Valborgsmässoafton och vi sjunger Vintern rasat....har sjungit den i snöstorm och i regn men nu verkar det bli i sol! Hoppas ni också får sol och vårkänning, SAKNAR er och tittar på den underbara vårbuketten...Massor av kramar mamma

    SvaraRadera