tisdag 1 maj 2012

Första maj...

Bilden säger väl allt... Här snöar det! Snö, snö, snö. På tv:n sjunger Lunds studentkör om våren och att sommaren snart är här, om knoppar som brister, underbara blommor och om gröna ängar, men av det ser vi ingenting. Varför skulle vi flytta just hit upp, till en plats där våren aldrig kommer??? Jag som älskar våren som är så underbar hemma...Hoppas ni som har vår njuter!
Dagen har för övrigt varit väldigt seg. Jag var ute en sväng igår med några kompisar och hade hur kul som helst men kom inte hem förens sent på natten. Elsa har också varit trött, men vi tog oss i alla fall iväg till leklandet en stund till hennes stora glädje. Benny har åkt ännu längre norr ut för spel i Norska cupen men blev återigen satt på bänken. Jag tycker inte det känns rättvist, han som varit så bra och är i sån god form. Fotbollens värld är hård. Nu ska jag och Elsa mysa lite, det blir en tidig kväll idag.

Mys i soffan en vinterdag som denna

3 kommentarer:

  1. Ja, nu är det väl ändå er tur att också få vår!
    Vårvädret är helt underbart här och man blir glad varje dag man vaknar och solen skiner in överallt! Men snart kommer våren säkerligen till Nordnorge också och då har ni sol dygnet runt. :)

    SvaraRadera
  2. Mitt hjärta är hos dig.... Fotbollens värld är inte bara hård för dess spelare utan också för dess familjer...Även om vintern inte rasat hos er ännu SÅ GÖR DEN DET! Fick ett meddelande från Renates syster, som bor i Spanien (och där man verkligen kunde tänka sig att det var härlig vår!) att vädret var uruselt, kallt och regnigt och fortfarande med snö i bergen! En liten tröst kanhända...skickar dock de varmaste längtanskramar och snart börjar nedräkningen! mamma och mormor

    SvaraRadera