tisdag 15 maj 2012

Inte utan min dotter!

Nya favorit djuret är alltid med! ( Tack Caroline!)
Mitt liv åker just nu den värsta berg- och dalbana på länge. Ena dagen vill jag bara åka härifrån, känner mig så låg, vill inte ens gå upp ur sängen och längtar så jag dör till familjen där hemma.  Andra dagen känns livet underbart och mycket lättare. Solen kanske skiner, vi kanske har haft en bra natt, har träffat härliga vänner, men oftast är anledningen kort och gott Elsa Dolly! Även fast jag får "dille" på henne ibland och känner mig helt utsliten kan hon få ens dag att skina upp och alla mina problem försvinner i de blå. Så som idag... Benny har åkt på bortamatch (IGEN!) och jag och Elsa hade återigen en dag ensamma. På förmiddagen var vi på öppna förskolan som vanligt men på eftermiddagen tog vi oss ner till byn. Solen sken och för första gången detta år hade vi på oss vårjackan och vårskor. Vi promenerade runt i stan, gick i butiker och åt glass i solen.  Vi hade det så mysigt och jag kunde förstås inte hålla mig från att köpa något. Ett par nya skor till mitt lilla hjärta. Och vilka skor sen! Elsa var helt överlycklig och var faktiskt väldigt involverad i köpet och visade precis att: " Dom där vill jag ha!" Och nu några timmar senare ligger hon och sover i sina nya skor som jag ABSOLUT INTE fick ta av. Tänk vilken glädje du ger mig underbara unge, jag skulle aldrig klara mig utan dig!!!

Underbara!
Väldigt fina skor....
så fina att jag måste sova i dom!

7 kommentarer:

 1. Hanna & Hampus15 maj 2012 kl. 21:44

  Sötnos! Jag förstår henne, skulle inte heller vilja ta av dom :)

  SvaraRadera
 2. Herregud vad söt hon är lilla Elsa-Dolly! Jag blir helt varm i hjärtat, förstår precis det du skriver. Så söt med sina knubbiga ben och sen att hon vill sova i skorna :) Gullunge! De sista veckorna kommer säkert gå fort och snart är ni hemma i ett vårigt stockholm! Kramar Sofie

  SvaraRadera
 3. Lilla pluttan! Hon är så fiiiin! Roligt att hon gillar katten. Hade nästan kunnat köpa en till mig själv också. ;) Du är så duktig och stark som orkar med allt tycker jag. Håll ut, snart kommer ni hem, ett litet tag i alla fall och sen blir det en massa nya saker till hösten. :) Kraaaaaaaaam!!!

  SvaraRadera
 4. Jordgubbsskor och jordgubbsmössa! Hur söt kan vår lilla Jordgubbe bli?! Underbara bilder! Man vill bara gå fram och pussa på henne! Snart får man det! Massor av kramar mamma/mormor (vilken avantgardistisk lekplats...)

  SvaraRadera
 5. Hon ser för underbar ut med sina fina skor i sängen.(Minns när Benny fick en hockeyhjälm den skulle han absolut sova i. Det gick inte så bra, den fick till slut ligga på en stol bredvid sängen.) Många kramar Carita

  SvaraRadera
 6. Så fina skor! Vart har du hittat dom? mvh/amanda

  SvaraRadera
 7. Amanda! Jag köpte dom på Euroskor så du hittar dom i Sverige, kolla på deras hemsida!

  SvaraRadera