tisdag 8 maj 2012

God morgon!

Efter ett par timmars försökt till att somna om är det väl lika bra att gå upp. Det här med dålig nattsömn är sån vana nu att jag nästan inte orkar skriva om det. Tänk att man inte sovit en hel natt på över ett och ett halv år!

5 kommentarer:

 1. Jag lovar att du ska få sova ut när vi ses! pussar i mängd mamma <3

  SvaraRadera
 2. Håller med Ammi! Kan stora mängder kaffe vara ett sätt? Kanske inte den bästa lösningen... Ge inte tappt, det blir bättre! Kramar!

  SvaraRadera
 3. Söta är ni iallafall <3

  SvaraRadera
 4. Hei :)
  Tusen takk for sist, nå er det lenge siden jeg har skrevet kommentar på bloggen din. Skal skjerpe meg, men har mye å gjøre for tiden med to studier og jobb.
  Jeg ser at Elsa ikke vil sove på natta, og jeg kan skjønne at det er kjempetungt. Hanne sov heller ikke på natta, hun var våken opp til flere ganger i løpet av natta i laaaaaang tid. Jeg trodde jeg skulle klikke i vinkel!!!
  Det jeg og Halvar gjorde var at vi avlasta hverandre på den måten at vi sov på skift, både på dagen og på natta. Det anbefaler jeg dere også å gjøre, men det gjør dere kanskje allerede?? Uansett ønsker jeg dere lykke til, og sann mine ord - det kommer til å gå seg til, men det har du sikker allerede hørt. Jeg VET at det går seg til :)))
  Håper vi treffes snart, hils Benny og Elsa.
  Stoooor klem fra alle oss, spesielt fra Hanne;)))

  SvaraRadera