fredag 13 april 2012

Sex and the City!

Bilden är snodd på nätet (sorry..)
Jag är fast i "Sex and the City" träsket, IGEN! Mamma köpte boxen i julas och jag snodde såklart med den hit. Och nu är jag fast, som en drog har den tagit ett grepp om mig och säger: "bara ett avsnitt till, bara ett!". Jag älskar de olika personligheterna! Samantha den galna karriärs kvinnan som nästan bara har sex i huvudet, verkar hård och känslokall men som innerst inne är mjuk som en nallebjörn. Miranda, den alltid fördomsfulla och ofta dömande advokaten som samtidig har sån humor. Charlotte som ständigt söker det perfekta livet med giftermål och barn, som ständigt försöker vara pryd men som innerst inne har en lust som är svår att mota bort. Och så förstås Carrie som på något sätt är en blandning av dom alla. De blir ens vänner som ger en mycket skratt och ibland en tår här och där. Underbara serie! Nu ska Jag BARA se ett avsnitt till ;)

2 kommentarer:

  1. Visst är dom härliga ihop! Vore så kul och få göra en sådan härlig tjejresa som dom gjorde i filmen :)

    Spännande med Trömsjö!

    Tess

    SvaraRadera
  2. jag vet precis vad du menar!! Var själv otroligt fast för några år sedan och det gick inte en dag utan åtminstone ett avsnitt av Sex! Kanske dags för en repris! Får väl kolla lite med dig nu i veckan! pusspuss

    SvaraRadera