torsdag 12 april 2012

En förlorad dag...

Hela dagen har jag gått omkring och trott att det är onsdag. När jag plötsligt verkligen förstod att det var torsdag kändes det som om jag blivit bestulen på en hel dag. Men efter lite närmare eftertanke kom jag på att det faktiskt var bra, för nu är det bara två dagar kvar tills min underbara lilla mamma kommer upp! Min hemlängtan börja smyga sig på och då känns det extra bra att hon kommer så vi får mysa och kramas. Och så blir det ju kul för Elsa också som säger "JAAA!" när jag säger att mormor ska komma. Dagen har för övrigt varit helt ok och större delen har vi varit på den öppna förskolan. Måste verkligen säga igen att personalen där är underbar, man får alltid lite energi när man varit där. Nu ska vi slappa lite framför TV:n innan vi kastar oss i sängen! Kram på er!

1 kommentar:

  1. Ja det ska bli UNDERBART att träffa er! Ska bli roligt också att besöka nya förskolan och leka med mitt hjärta!, speciellt på morgonkvisten! pusspuss mamma

    SvaraRadera