måndag 9 april 2012

Hurra, för bloggen idag!!!


Ja, idag är det ett år sen jag startade bloggen! Tänk vad tiden går fort! När jag ser tillbaka på bloggen inser jag vilket fantastiskt år det varit och hur mycket vi varit med om. Alla nya platser vi varit på, alla nya vänner vi träffat, alla gamla "kapitel" som avslutats och nya som börjat. Elsas utveckling som går i rasande fart och Bennys fantastiska resa till högsta divisionen. Själv känner jag en stolhet över min fina blogg som ger mig (och förhoppningsvis er) glädje. Det är också en kanal för mig att uttrycka både det ena och det andra. Så grattis till elsadolly.se!!! HURRA, HURRA, HURRA, HURRA

Dagen till ära blev det dessutom tre poäng till TIL och Benny höll nollan igen (med hjälp att ett grymt försvararbete)!! Alltid lika kul med en seger!!! HEJA TIL!!!

4 kommentarer:

 1. Tack Agnes för bloggen! Det är jätteroligt att läsa och se de fina bilderna!
  Kram kusin Ann och familjen

  SvaraRadera
 2. Ja, du har verkligen all anledning att vara stolt över din blogg! Du vet min morgonritual och det är alltid lika roligt att få en glimt av vad som passerat både i ord och bild. Du skriver också så fint, personligt utan att för den skull bli alltför privat. Det är verkligen en konst. Så Stort GRATTIS! och även till Benny och TIL! Toppenroligt! pusspuss mamma

  SvaraRadera
 3. hemskt mycket grattis på 1års-dagen, det har verkligen varit kul och spännande att följa er på bloggen. Forsätt i samma stil. Grattis också till Benny som höll nollan, det känns i hjärtat!

  Hälsn/ Po och Gun-Britt

  SvaraRadera
 4. Grattis till bloggen! För oss här hemma betyder den mycket då vi kan följa er och se vad som händer. Grattis även till Benny och TIL!Det är roligt och spännande.
  Carita och Roffe

  SvaraRadera