måndag 23 april 2012

Stranden, fåglar och fisk


Vi har verkligen haft fantastisk väder här uppe i norr med sol i över en vecka. Jag börjar faktiskt tro att vår och sommar kommer, snön försvinner mer och mer. Äntligen! Vad passar då bättre än att ta en tur ned till den fina stranden, leka i sanden, mata fåglar och bara få springa fritt?! Pappa Benny, som var lite låg efter gårdagens match (RBK vann med 3-0), var glad över att vara hemma igen och tillsammans fick vi en underbar eftermiddag. Elsa stor trivdes och tyckte det var spännande med alla fåglar.  Det har varit en bra dag! Vi har fått vår lägenhet i Stockholm uthyrd, efter en hel del slit från min pappas sida och det känns som en stor sten fallit av bröstet. Känns som att saker som varit lite jobbiga börjat lösa sig, finally. När vi kom hem blev vi ännu gladare då Elsa åt upp en hel portion med fiskekaka och makaroner (en slags fiskbulle men godare) Elsa som annars bara äter "kon" (korv), lasange och köttfärssås. Nu kan vi äntligen få i henne lite Omega 3! Som sagt det har varit en bra dag!!!
3 kommentarer:

 1. Vilken härlig strand! Här kan man bygga fina sandkakor! Vad glad jag är för er skull både med lägenheten och fiskekakorna! De var verkligen goda tycker jag också och förstod nästan att Elsa Dolly skulle uppskatta dem. Lite som ett mellanting mellan "kon" och fiskbullar! Vad säger Benny?!
  Plocka med några tussilagon nästa gång när ni går till stranden och sätt i ett snappsglas, för mig det absoluta vårtecknet! Varma kramar mamma

  SvaraRadera
 2. Vår är det bästa!
  Härliga bilder:)
  Kram på er!

  SvaraRadera
 3. hihi vad söt Elsa är i glasögonen :)
  Kram Sofie

  SvaraRadera