måndag 16 april 2012

"Jag har inte tid att sova!"

Eh, ok. Idag har Elsa inte sovit en blund. Varje dag sover hon minst en och en halv timme men idag ville hon bestämt inte sova. Jag och mormor gjorde vårt bästa att få henne att ta sin middagslur, tutte i sängen, ut å gå i vagnen osv. men ingenting kunde få henne att somna. Vad gör man? Är det slut på middagsluren nu? Hur gamla är barn när dom slutar med det? Ska jag vara helt ärlig vet jag inte hur jag ska klara av att ha henne vaken hela dagarna. Den lilla stund jag får när hon sover är ovärderlig. Just nu när jag känner mig låg och sliten får jag nästan lite panik av tanken. Om hon nu ska vara vaken hela dagarna får vi verkligen hoppas hon sover hela nätterna, men med tanke på hur det ser ut så är jag inte så hoppfull. Hoppas verkligen att det bara är tillfälligt! Annars är det underbart att min mamma är här! Det är så mysigt att få vara tillsammans, hon kom verkligen när jag behövde det som mest!

2 kommentarer:

  1. Minns också den tiden då man helgade sovamiddagstunderna! Kram!

    SvaraRadera
  2. Hur gammal är hon nu? Vissa barn behöver bara sin dags-sömn till de är 1½-1 år, sen är de vakna hela dagarna och sover på nätterna. Nattsömnen kanske är störd för att hon sover på dagen t ex. Men var lugn med tanken att varje barn har sitt eget sätt - finns inga generella regler för detta :-)
    Kämpa på!

    SvaraRadera