måndag 19 september 2011

Underbar höstdag full med aktivitet!

Vi vaknade till ett underbart väder, igen, solen sken på en klarblå himmel. Dessutom hade vi flera nya roliga aktiviteter framför oss. Det började med att vi hittade ett paket i brevlådan från mormor som innehöll både det ena och det andra. Efter det tog vi oss i väg på bebissång tillsammans med Lene och hennes lilla Johan (en "ny" mamma vän). Jag blev väldigt positivt överraskad och även om Elsa var äldst bland alla små tyckte hon det var jätte kul. Efter lite lek och sång blev det en härlig promenad i solen och en liten sovstund för Elsa. Dagen avslutades med Matilde, Maja och Tina på badhuset. En succé för Elsa som älskar vatten. Lilla barnpolen var lagom varm och jag tror alla tyckte det var lika kul! Helt plötsligt finns det flera saker att fylla veckorna med! Nu är det två trötta tjejer (Elsa sover som en stock) som sitter i soffan och väntar på pappa, som ska få världens största puss!! (Det blev tyvärr förlust idag...)

Elsa fick en ny tygbok med en massa djur och såklart en till vispekbok , dom hon tycker så mycket om. Jag fick dessutom en handkräm från det underbara märket L'Occitane

Elsa lekte och röjde runt medan de mindre barnen låg och mös på mattan, där i bland lilla söta  Johan, tre månader

En underbar sol värmde oss och höstens färger bara sprakar!
Elsa bara älskar å bada! Känns så kul att vi  kan återuppta babysimmet igen. (Bilderna är tagna från i våras då vi gick på babysim i Stockholm)

4 kommentarer:

  1. Hej Agnes & tack för tipset;) ska kolla upp den handkrämen. Men guuuud vad söt hon är, oj oj kan tänka mig att ni är mycket stolta föräldrar;) kramar på dig, hälsa benny!!

    SvaraRadera
  2. Takk for koselig kommentar:-) Du må bare bake kaken, den er kjempegod:-)

    SvaraRadera
  3. Men oj vad roligt det kan vara att plaska! Jag måste verkligen följa med och bada med Elsa framöver. Vi hann ju aldrig det innan ni flyttade. Lilla gumman, hon är så pluttig! :)
    kram kram

    SvaraRadera
  4. Sådana här dagar är Guld värda! Jättemysigt och roligt att ni hittat lite nya aktiviteter och att Elsa Dolly får träffa andra barn oftare!Än en gång vilka härliga bilder du/ni tar! Pusspuss

    SvaraRadera