onsdag 21 september 2011

Familjedag!

På onsdagar är pappa ledig hela dagen så idag passade vi på att ha en riktigt mysig familjedag. Vi har promenerat runt i byn, gått lite i affärer och ätit en god lunch på Thai restaurangen.

Elsa lekte i parken medan mamma och pappa satt i solen med en kaffe. Jag blir bara så lycklig när jag ser på min lilla familj! Vi gjorde också ett besök på Matildes barnehage (dagis) och lekte med barnen. Dom är så snälla och sa att vi får komma dit när vi vill och leka. Det ska vi definitiv göra!
Även om det är lite läskigt så är det spännande att sitta på pappas axlar. Man ser liksom värden på ett annat sätt!
När jag var och handlade kunde jag inte låta bli att köpa ljung, en blomma jag älskar och som är så fin på hösten. Nu ska jag laga en god Kreolsk gryta och sen blir det filmkväll. Hoppas ni också får en mysig onsdagskväll!

3 kommentarer:

 1. Vad mysigt ni har det! Härligt att ni får så mycket tid tillsammans med Elsa. :)

  SvaraRadera
 2. Jag ser på bilderna att hösten gjort sitt intåg!
  Finns det då något härligare än en god gryta, en bra film och vacker ljung att titta på, när man haft en fin dag tillsammans! De e bare å mys!
  längtar efter er

  SvaraRadera
 3. vad härligt att se Elsa växa upp och må så bra, detta skall ni vara stolta över, det är inte alla som får ha det så!

  Vi älskar er /Farfar Gun-britt

  SvaraRadera