söndag 18 september 2011

Ny höstsvejs!!Är sååå nöjd med min nya frisyr som jag fått. Världens bästa Hege höll på i nästan fyra timmar med att färga, klippa och styla. Hon är sååå duktig!! Nya slingor i en mörkare ton blandat med ljusa slingor. Det var inte bara håret som fick ny färg utan även ögonfransar och ögonbryn. Vilken skillnad! Jag fick verkligen en välbehövd makeover och det kändes så lyxigt att bara bli ompysslad. Inte nog med det så fick jag dessutom en hel påse med olika styling produkter som jag nu ska testa. Jag kommer givetvis att berätta var jag tycker om dessa. Vart kan man köpa produkterna?? På Nikita Hair i Narvik såklart!!


Bak: Schampo och balsam från Sexy Hair för förgat hår. Fram från vänster också från Sexy Hair: Dense Thickening hairspray som ska ge volym, Spray and play harder hårspray som också ska ge volym och What a tease som maxar volymen ännu mer! 

Hårinpackning och värmeskyddande spray från Sebastian Penetraitt.


5 kommentarer:

 1. Snygging! Vad fint det blev! :) kram

  SvaraRadera
 2. Snygging! Vad snyggt det blev! :) kram

  SvaraRadera
 3. Jag tyckte att det blev så snyggt att jag måste säga det två gånger!!! :D

  SvaraRadera
 4. Ursnyggt!! vilken vacker dotter man har! Finns det något av sprayen som även kan passa mitt "risiga" hår? Kramkram

  SvaraRadera