söndag 25 september 2011

Det är så man skäms...

Senja förblir obesegrade och fick åka hem med alla poäng. Mjölner spelade som ett division tre lag och kunde inte få in bollen i mål, inte ens i öppet mål! Nej, usch! Vi lämnar detta tråkiga och så visar jag lite bilder från helgen istället! Nu ska jag ställa mig och göra världens godaste rattatouille! Recept kommer snart!
I fredags var vi hos Nijlas och Hege på Tapas middag. Vi lagade mat i flera timmar och det var mödan värd, för godare tapas får man leta efter. Alla åt som hästar!

Elsa och Näste lekte medan de vuxna åt och åt och åt och...
Hm... det gäller att ha koll hela tiden!


På lördagen var det invigning av den nya ishallen och Narvik tog emot Tromsö i hockey. Narvik krossade och vann med hela 7-2!!

Goa gubbar Wycliffe, Andreas, Börge

Bennys egna supportrar!! Hanne (i röd mössa) och hennes tjejkompisar. De hejar extra mycket på Benny och tar gärna en tur med Elsa. De är så gulliga!


2 kommentarer:

  1. Ja fy så trist med matchen. Måste kännas tungt för alla som kämpar för laget. Men vad är det han säger den gode Mark Levengood? Det är bara att bryta ihop och gå vidare!! och gärna som ni med god mat! Ser verkligen härligt ut!och vår söta Elsa Dolly festar också!!hm,hm...pusspuss

    SvaraRadera
  2. Va kula bildar!!!!!!

    SvaraRadera