tisdag 13 september 2011

Det är tyst och lite ensamt


Igår åkte farfar och Gun-Britt hem och det kändes faktiskt lite deppigt när dom for... Vi har verkligen haft fina dagar tillsammans och varje gång man ses lär man känna varandra mer. Alltid lika härligt! Men när flygbussen åkte iväg slog det mig att detta var det sista besöket, som vi vet, och nu väntar en ganska orolig tid och vi får se vad som händer. Det blir nog bra, men jag känner mig lite orolig och jag dras åt olika håll, vill olika saker. Och när det nu blev tyst och tomt igår så kommer tankar, oro och funderingar. Det är verkligen tur att jag har min solstråle och underbara sambo som gör att jag inte helt deppar ihop totalt!

2 kommentarer:

  1. Min underbara Agnes, tänker på kortet "för långt borta för en kram"... men här skickar pappa och jag massor av varma kramar och du vet att allt kommer att ordna sig till det bästa även om det är tufft stundtals. pusspuss

    SvaraRadera
  2. Tack mamma! Det kommer säkert att bli jätte bra., men innan allt är klart är det lite oroligt. Saknar er! Puss

    SvaraRadera