onsdag 14 september 2011

Eget rum!

Vi tyckte det var på tiden att Elsa fick ett eget rum så vi gjorde i ordning gästrummet. Titta va fint det blev?! Tänk att man kan göra så mycket av så lite. Elsa verkar gilla sitt nya rum och gick glad runt och tittade på alla saker. I natt sov hon faktiskt också i sitt nya rum ända fram till kl 05:00 då mamma längtade...

4 kommentarer:

 1. Vad fint! Roligt med eget rum. /Moster

  SvaraRadera
 2. förmodligen helt rätt... men jag förstår att det blir en saknad också...men snart så kommer de nattliga förflyttningarna!Fint är det i alla fall! och jag delar gärna rum med Elsa Dolly...
  pusspuss

  SvaraRadera
 3. Glömde säga vilka fina blommor på väggarna!!KRAM

  SvaraRadera
 4. Ja det kändes lite konstigt att hon inte fanns bredvid mig. Men jag vänjer mig nog...

  SvaraRadera