söndag 30 mars 2014

Vinter...Baciller...


Tyvärr har inte vår myshelg blivit som vi tänkt oss...  Bacillerna från förra helgen har uppenbarligen hållit sig levande, Benny insjuknade på fredagsnatten och sen var det farmors tur att bli sjuk..... Fy, det är verkligen såååå tråkigt! Nu är det bara Elin som inte fallit för bacilluskerna, men det är väl bara en tidsfråga innan hon också "faller dit".  Men, vi har försökt att göra det bästa av situationen  och mellan toalettbesöken har vi varit ute i nysnön, ja för idag kom verkligen vintern hit (och jag som längtar såååå efter våren). Vi har lekt och bakat med lera. En hel del framför Tv har det ju förstås också blivit. Men vi är i alla fall tillsammans och i morgon så hoppas jag verkligen att vi vaknar, piggare och fräschare!

Pulkapremiär för Elin!

Lek och bus i "härlig" nysnö!
Skulle ju hellre se att hon satt i en sandlåda....
Stackars farmor som inte mår bra....Men lite mys hjälper alltid!
 

2 kommentarer:

  1. Nei og nei så kjedelig for alle dere! Håper Elin slipper unna denne runden! "Cyber"-klem får det bli...til dere blir helt friske :)

    SvaraRadera
  2. Vad tråkigt…både med bacillusker och snö..även om det ser fint ut på bild! Förstår att ni ändå haft det mysigt och som sagt hoppas att ni får en frisk morgonstund! och älskade Agnes.. VÅREN kommer! kramar mamma<3<3<3

    SvaraRadera