söndag 23 mars 2014

Snart återställd...

Även om den blev kort så var en promenad välbehövlig!

Usch å fy och blääää vilka hemska dygn det har varit! Jag har varit magsjuk.... Nu ligger jag nyduschad i en renbäddad säng och mår äntligen lite bättre. Det kom som en bomb i fredags och sen kan ni nog tänka er hur det har varit, tänker verkligen inte gå in på några detaljer. Jag tackar gud för att Benny har varit hemma och kunnat ta hand om barn och hem. Så nu går tvättmaskinen för fullt med "sjuka" kläder, handdukar och ja, nästan allt går i. Jag får nästan lite panik och måsta tvätta allt som kanske kan vara infekterat. Magsjuka måste vara något av det värsta man kan ha! Men, nu är jag på bättringsvägen, tack å lov för det!!!

Elsa tar hand om sin sängliggande mamma, sötare doktor får man leta efter!

3 kommentarer:

 1. Va skönt, att det värsta är över !!! Hälsa till alla !
  Krya på Dig !
  Pappa

  SvaraRadera
 2. Även jag skickar massor av kramar till mina käraste! Hoppas att ni får vara friska nu framöver! Pusspuss mamma

  SvaraRadera
 3. Stakkars deg! Får håpe det er over i morgon. Stor klem til deg og sykepleier Elsa:-)

  SvaraRadera