måndag 3 mars 2014

Jag anar ugglor...

i mossen, eller rättare sagt i mitt hem. Vet inte vad som fallit mig in, men sedan några år tillbaka är jag så svag för ugglor. Elsa har flera ugglesaker i sitt rum både som kuddar, leksaker och lampor, men nu börjar dom också inta andra rum. Den fina vita ugglan hittade jag i söndags på Budeia och jag verkligen älskar den! Nu står den så fint och tittar på oss med dom andra nya sakerna från Casa, jag har fått smak för inredning....Nog om detta! Idag fyller min fina bror Tobbe år, så massa grattis till dig hoppas du haft en fin dag och gillade vår skönsång. Nu är det nog bäst att jag lägger mig... Elsa är sjuk igen och vaknar hela tiden av en otäck hosta och Elin vaknar två gånger i timmen, kanske tänder på gång där... Phu, kommer bli en spännande natt, Zzzzzz
 2 kommentarer:

  1. HOHOHO….ja, det här med ugglor är intressant! Elsa Dolly och jag har ju vår lilla uggla och när vi var i Japan var det ugglor överallt! Det här nytillskottet verkar ju platsa in också…vad sa pappa!? KRAM i förskott till födelsedagsbarnet Agnes! HOHOHO! mamma

    SvaraRadera
  2. Jag är också ett ugglefan, dom är så fina & kloka;)!. Tack för den fina kommentaren:). & jag hoppas verkligen Elsa får bli bättre snart jobbigt när dom blir sjuka aldrig roligt med hosta. Kram på er:)!

    SvaraRadera