måndag 17 mars 2014

Sist i ledet...

Ställer jag mig nästan alltid och det mesta som jag vill göra får göras när allt annat är ordnat. Så därför blir bloggen lidande ibland.... Jag har försökt att sätta mig ner flera gånger i helgen, men alltid kommer något emellan och när barnen väl lagt sig och man ätit middag har jag helt enkelt varit för trött. Men nu har jag någon minut över! Mormor kom i fredags och det är alltid lika mysigt. Båda tjejerna tycker verkligen det är roligt att ha henne här, det blir mycket lek, bokläsande och sjungande. Även jag och Benny uppskattar att få sova länge på morgonen och att få komma ut på tumanhand en stund. Goda middagar blir det också och i lördags provade vi på att göra Pulled Pork. Helt klart gott men kanske inte något jag kommer göra så ofta. Elsa var på kalas i söndags och sen har hon lekt en hel del med sin bästis Brian. Hon är inte sig lik efter kräkepisoden hon hade i fredags, vill inte äta, inte gå på dagis och är allmänt gnällig. Hoppas verkligen att hon blir bättre snart! Vintern har kommit igen och Benny kunde med glädje köra sin nya snöslunga, vilken jäkla maskin! Ja, det var väl lite av vår helg.....


En hel del mys blir det också!

Nöjd!
Kalasklädd!

Pulled pork...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar