tisdag 25 mars 2014

Mina två hjärtan


Varje dag som går får Elin och Elsa mer utbyte av varandra och jag blir alldeles varm i mammahjärtat när jag ser dom tillsammans! Elsa är givetvis Elin stora idol och det spricker alltid ut i ett stort leende  när storasyster kommer. Visst är det härligt med syskon?! Jag har ju fyra stycken så jag borde ju veta. Tyvärr är åldersskillnaderna stora, vilket inte gör något idag, men när jag mindre vet jag att jag önskad ett syskon som var närmare i ålder. Under min uppväxt och tonår så gick vi liksom om varandra hela tiden. Därför glädjs jag nog lite extra när jag ser mina fina tjejer, dom kommer kunna få uppleva så mycket roligt tillsammans och ha varandra i vått och torrt. Kanske inte givet bara för att man är syskon men jag hoppas och tror att det kommer att vara så!

2 kommentarer:

  1. Jag förstår din önskan om ett mer jämnårigt syskon när du var liten…men som du säger försvinner åldersskillnaden mer och mer ju äldre man blir som tur är! Själv hade jag så gärna, som du vet, velat ha en syster... Elsa Dolly och Elin Lykke kommer att bli ett radarpar det är jag säker på! Redan ser man så tydligt deras kärlek för varandra!
    Och vilken front senare mot oförstående föräldrar och andra vuxna!! Kramar till mina hjärtan! Mormor
    ps. vilken fin tröja Elin Lykke bär!

    SvaraRadera