lördag 1 mars 2014

Casa Interiør

Nu har jag shoppat igen... Ja, det är väl inte så vanligt men ibland så går jag lös. En vän hade för några dagar sen ett Casa homeparty och det blev en hel del som jag idag, till min glädje, kunde hämta. Casa är ett inrednings företag som bara säljer via såkallade homeparty och dom har sååå mycket fint, kolla gärna in deras hemsida! Funderar faktiskt starkt på att bli säljare av dessa saker och kombinera nytta med nöja... Tyvärr kan jag inte visa allt eftersom en del är presenter till Benny, men några saker kan ni se här nedan. Det som också är lite tråkigt är att jag inte riktigt har ett hem som kan göra dessa saker sin rätt men den dag jag får det, då jäklar!  :)
2 kommentarer:

  1. Ser väldigt fint ut! Kanske jag också ska köpa något... Fråga pappa vad han tycker om det!!! KRAM

    SvaraRadera
  2. Jeg vil være din gjest på "Casa-party" :-)

    SvaraRadera