fredag 7 mars 2014

Nagelvård och pizza

Helnöjd!!!

Jag har alltid varit avundsjuk på dom som har starka, långa naglar. Mina naglar går alltid sönder och skivar sig, så tråkigt!  Bara vid ett tillfälle har jag fått dom att växa och det var när jag var gravid med Elsa, oj va fina dom blev då. Men när hon väl var ute försvann något hormon eller nåt och dom blev lika sköra som dom varit förut. Hemma i Stockholm går jag gärna och fixar konstnaglar och det gjorde jag även nu när jag var hemma. Men det var ju några veckor sen och häromdagen var jag tvungen att ta bort dom. Och naglarna blir ju inte direkt bättre av det konstgjorda materialet... Men nu till min födelsedag önskade jag mig ett hemmakit från Depend där man använder Gellack och en LED-lampa och jag måste säga att jag är imponerad över hur bra och lätt det var. Så även om jag inte har långa naglar så är dom, i alla fall, fint målade och något starkare än var dom var förut. Ska bli spännande å se hur länge det sitter (det står att det ska hålla i 2-3 veckor!). 

Tidigare ikväll var vi bjudna till Kristin och Signe på pizza. Dom har lite av en tradition att äta pizza på fredagar och idag var vi välkomna, givetvis ville vi gärna det. Så efter att jag hämtat Elsa på Dagis drog vi dit. Tjejerna lekte en stund och sen mumsade vi alla i oss den goda pizzan, MUMS! Nu sover båda tjejerna och jag sitter och slappar lite framför Let´s Dance. Imorgon kommer äntligen Benny hem och det ska bli sååååå skönt. Nu är det slut på alla träningsläger, i alla fall på ett bra tag... Trevlig helg på er!

Elsa åt upp varenda smula!

Även Signe mumsade i sig
Ingen pizza för Elin men lek med tjejerna blev det i alla fall

2 kommentarer:

  1. Vi synes det er såååå trivelig når dere kommer på besøk :-)

    SvaraRadera
  2. Vad skönt att Elsa Dolly är frisk nu! Ha det riktigt mysigt nu när hela familjen är tillsammans igen! KRAM

    SvaraRadera