söndag 19 januari 2014

Segare än segast!

Vet knappt om jag orkar skriva ett inlägg för vårt internet är så sjukt dåligt att det säkert tar tre timmar för detta inlägg att komma upp men jag ger det ett försök. (Det är också en av anledningarna till att det inte blir så många inlägg...) Mamma och pappa kör med ett mobilt bredband och nu när vi har varit hemma har det blivit helt överbelastat, man får vara glad om man kommer upp i 2G... Nåväl, Benny åkte hem till Tromsø idag och när jag pratade med honom satt han hemma i lägenheten. Han sa att det var kallt men inte så mycket snö och givetvis lite ensamt. Men innerst inne tror jag han tycker det är hur skönt som helst, i alla fall i ett par dagar och snart är vi ju alla samlade igen. Jag märker på Elsa att hon börjat längta hem nu. Hon längtar till sitt rum och alla leksaker och kompisarna på dagis. Även jag tycker det ska bli skönt att komma hem för vi har ju faktiskt vårt hem i Tromsø. Men några veckor har vi kvar och dom ska vi givetvis njuta av. Jag har en del praktiska saker att ta hand om, vi ska försöka gå på fjärilsmuseet, och fortsätta mysa med familjen, det blir bra det! Skulle gärna lägga upp lite bilder men då får jag nog aldrig iväg detta inlägg så det får vänta lite...Natti!

1 kommentar:

  1. Segheten nu åtgärdad av dig och Telia!! Vilken fin vinjettbild! Undrar vad du fått den snygga mittbilden ifrån!!? KRAAAM

    SvaraRadera