tisdag 14 januari 2014

Min tredje bok är här!!!Varje gång den kommer bli jag lika förvånad över att det går så fort och denna gång kom den direkt till dörren. I år hade Blog2print modifierat sin sida med lite nya saker och nu kunde man bland annat få bilderna mycket större, vilket jag givetvis tyckte var jätte bra och OJ så fin den blev!!! Nu när jag sitter och tittar i denna underbara bok, nästan 450 sidor lång, blir jag så glad och stolt. Vilket år vi har haft! Så mycket som vi varit med om, resor, massa besök. Vilka underbara vänner vi har, gamla och nya. Vår nya lilla prinsessa som kommit till världen som vi spänt fått följa i magen och som nu utvecklas i rekord fart. Elsa Dolly som bara blir större och större, nu en riktig liten flicka med massa tankar och funderingar. Fotbollslivets med och motgångar.  Jag har sådant ett rikt liv med massor av kärlek och vänner!

Gränsen mellan att vara personlig och privat i en blogg är hårfin, men jag tycker att jag lyckas att på ett bra och ärlig sätt porträttera vårt liv. Visst är det lite stavfel här och där och jag måste bli bättre när det gäller särskrivning (ska tänka på det Carro!). Men jag blir samtidigt stolt över det jag skriver och tycker ärligt talat att jag skriver väldigt bra. Ofta är det ju så att jag skriver mina inlägg och så tänker jag inte så mycket mer på det, men när jag får boken så här i handen så blir dem verkliga och jag går tillbaka och läser, minns, skrattar och gråter. Jag blir verkligen inspirerad att fortsätta för jag är övertygad om att vi kommer glädjas över dessa böcker lång tid framöver!!!
4 kommentarer:

 1. Boka såg kjempefin ut! Så bra at du har lagt ut link, for me rakk jo aldri å møtast for å sjå på bøkene før du reiste.
  Kjekt at de får endå nokre år i Tromsø,så kan du finna roen litt. Satsar på at me møtest når TIL møter Bryne i juni.
  Klem frå Siri

  SvaraRadera
 2. Åhh...Nå må jeg se å få bestilt en sånn bok :-) Dine bloggbøker er flotte!!

  SvaraRadera
 3. Vilken fantastisk framtida glädje för dina flickor, Agnes, att närsomhelst kunna bläddra fram fina barndomsminnen!
  Kram! /Mejke

  SvaraRadera
 4. Ja, vi har all anledning att vara stolta både du och jag! Att få sitt år så här dokumenterat i ord och bild och med kommentarer är något att vara lycklig över. Och så mycket man minns också runt omkring när man tittar och läser. Sådant som inte kom med men som också gjort avtryck. Det är klart vi fortsätter! Vem kan sluta!! KRAAAAAM mamma

  SvaraRadera