söndag 12 januari 2014

Nu är julen slut!


Idag har vi haft julgransplundring och dansat ut julen. En mysig tradition som alla barnen tycker är rolig. Vi dansar och sjunger, tänder lite tomtebloss, har fiskdam och äter lite mat. Det känns faktisk bra att få undan julsakerna även om det plötsligt ser ganska tomt ut (hemma på mittel är det dock ändå en massa saker).  Jag har haft en härlig helg med två barnfria kvällar. I fredags var jag hos min fina vän Linda på lite middag och igår var vi ute ett gäng och gjorde stan, jag var hemma vid halv fem... Så, lite trött har jag allt varit idag, men det är helt klart värt det efter en sån härlig kväll. Nu går vi in i Bennys sista vecka hemma, jag och tjejerna är kvar ett tag till, och den ska vi bara njuta av så mycket vi kan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar