torsdag 9 januari 2014

Nu är det äntligen klart!

Efter mycket om och men är det nu äntligen klart, vi blir i Tromsö i ytterligare två år! Det har varit turer fram och tillbaka, men nu är alla överens och kontraktet underskrivet. Och jag tror att ni alla förstår att det inte varit lätt med denna osäkerhet, så det känns väldigt bra att det nu är klart! Önskar att jag någonsin kunde få vara först med att komma ut med sådana här nyheter men tyvärr måste man invänta ok från olika håll. Redan för några timmar sen kunde man läsa på TIL:s hemsida och nu även på andra. Så, nu åker vi snart tillbaka till vintern och får packa upp alla lådor som vi för några månader sen packade ned. Elsa längtar tillbaka till sitt dagis och det ska bli skönt att komma in i lite rutiner igen. Nu har vi dessutom en snöslunga som kan hjälpa oss ta oss igenom vintern!

Benny´s sign on och krav på att signera kontraktet!!!
För er som vill läsa lite mer:

3 kommentarer:

 1. ...og vi gleder oss til dere kommer tilbake :-)

  SvaraRadera
 2. Hørte nyheten på Tromsnytt i morges. Synes snefreser var et klokt krav. Tromsø er jo kjent som et "snyholl". U9

  SvaraRadera
 3. Förstår verkligen att det känns bra att nu slippa denna osäkerhet som i så hög grad präglat era julferier. Det kommer säkert bli bra men jag kommer som vanligt sakna er och LÄNGTA efter Elin Lykkes leenden och de tassande morgonstegen från mitt hjärta Elsa Dolly. Som tur är har jag nu erhållit Silverkort från SAS så jag kan bära med mig massor av falukorv och kaviar när jag åker upp! För det kommer jag göra ofta!
  KRAAAAAM mamma

  SvaraRadera