onsdag 29 januari 2014

Det drar ihop sig!


Sista dagarna hemma är alltid lika intensiva. Alla vill hinna säga hej då, väskor ska packas och diverse samtal göras. Av någon anledning händer det också en massa saker som ska ordnas upp. Tack och lov för att jag har mina underbara föräldrar som hjälper mig med allt från barnpassning till att värdera bilen och ringa mäklare. Jag skulle inte klara mig utan er! På fredag åker vi hem till Tromsø igen med katter, barn och en jädrans massa packning, vilken tur att mormor följer med. Men detta år åker vi tack och lov med flyg och slipper till och med att mellanlanda i Oslo, lite skillnad att komma upp på två timmar och inte, som förra året, fyra dagar när vi åkte bil.  Idag har jag packat det mesta och det verkar som om jag får med allt även denna gång, har börjat bli något av en expert på att packa! Så i morgon kan jag ta det ganska lugnt, fixa naglarna och träffa Elsas farmor. I kväll ska jag ut och äta med min fina vän Malin, det gäller att hinna med så mycket jag kan det sista dagarna!

3 kommentarer:

 1. Så flott bilde! Elin e blitt så stor.
  God tur nordover og lykke til med siste innspurt.Klem

  SvaraRadera
 2. Så fint bilde! Elin e blitt så stor:-)
  God tur nordover, og lykke til med siste innspurt. Klem

  SvaraRadera
 3. Så mysigt det var att ni kom förbi så vi fick säga "hej då" ordentligt.
  Ha en fin resa hem igen.
  Jag hoppas vi ses framåt vårkanten.
  Kram
  Pia

  SvaraRadera