söndag 5 januari 2014

En fullspäckad helg...

Jag är så sur på mig själv! Sur för att jag aldrig får med mig kameran eller kommer på att ta upp den. Å därför finns det inga bilder från helgens bravader (måste verkligen köpa en ny mobil med en bra kamera, för den har man ju alltid med sig!). Men vi har i alla fall haft en jätte mysig helg som började med en barnfri fredagskväll. Elsa åkte ut med farmor och Roffe till landet och lilla Elin var hos mormor. Jag och Benny gick och åt på en mysig restaurang och träffade senare upp min fina bror Tobbe. Vi gjorde stan en stund för att sedan åka hem till hans tjej Julia, det blev en sen men mycket trevlig kväll. På lördagen åkte vi ut till våra kära vänner Max och Maria som bor en bit bort. Där spenderade vi resten av helgen med god mat, en massa lek med barnen och härliga samtal och även denna kväll slutade in på småtimmarna. Så nu är det inte konstigt att man känner sig lite trött och jag ska strax krypa ner i sängen.  Här är i alla fall några bilder som farmor skickade på fredagen, tur att hon i alla fall kom ihåg att ta upp mobilen!

På väg till landet, färdigpackad och klar
Med farmor på båten

Elsa kör traktorn!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar