tisdag 8 oktober 2013

Vi lär känna varandra!

Vi lär mer och mer känna vår lilla Elin och börjar kunna tolka hennes sätt att uttrycka sig. Det tar verkligen flera veckor innan man börjar förstå, jag har glömt bort mycket även om det inte var så länge sen som Elsa var liten. Men som sagt det går framåt. Under den vakna tiden vill Elin gärna stimuleras och hon har redan börjar gilla babygymmet. Där ligger hon och tittar, får ibland (nog av misstag) tag i någon leksak som börjar skallra. Hon vill gärna stå upp i knät och spänner sina små ben så mycket hon orkar. På skötbordet ler hon när jag sjunger och när jag killar henne på kroppen. Hon har också temperament och blir arg som ett bi om hon inte får till det hon vill. Jag har nu också förstått att hon gärna vill ha en snuttefilt över ansikte när hon ska sova. Jag lägger henne ner, stoppar in nappen och så över med snutte, hon somnar som en sten. Man märker att både hon och jag blir lugnare när vi förstår varandra!1 kommentar:

  1. Snart dags för små böcker kanske!!! kramar från en längtande mormor

    SvaraRadera