lördag 19 oktober 2013

Inte som planerat...

Ibland blir det inte som man tänkt sig... Jag hade tänkt att se dagens match och Elsa var helt med på noterna. Hon var glad över att få träffa dom andra barnen och jag såg fram emot att få lite social samvaro. Det passade också så bra med match klockan halv fyra i ett strålande väder. Men när det väl började närma sig tid för att gå, började jag inse att det skulle bli svårt. Elin, som varit gnällig hela dagen, sov som en stock i sängen och Elsa och jag hade börjat leka. Jag hade verkligen inte mage att väcka Elin och Elsa ville absolut fortsätta leka och INTE gå på kamp. Nåväl, vi hinner säkert till andra halvlek, tänkte jag naivt men vi blev såklart hemma. Det var ju en väldigt viktig match som stod på spel men familjen kommer givetvis alltid först och vi hade en mysig eftermiddag. TIL lyckades också tillslut få med sig tre poäng, matchen slutade 4-3. En lyckad dag på många sätt trots att det inte blev som jag tänkt mig!

Finns det något bättre än dessa underbara tjejer?1 kommentar:

  1. Ja det brukar ju ordna sig bra till slut som jag brukar säga!! Kramar till mina tre underbara tjejer!

    SvaraRadera