måndag 7 oktober 2013

En helg med mina tjejer!


Det blir inte så mycket tid för att blogga när man är ensam med båda barnen, men nu är Benny hemma igen! Helgen har gått bra trots ett par jobbiga timmar på kvällarna då båda vaknade i omgångar och vägrade somna om. Tillslut gick det givetvis efter en massa vaggande och vyssande, har väldigt ont i min rygg efter allt bärande... Jag måste också få skryta lite över Elsa, som verkligen är helt underbar! Hon gör som jag säger, är alltid så glad och positiv. När vi satt i bilen, på söndagen och Elin skrek som besatt försökte hon inte bara lugna sin lilla syster utan sa också :"Mamma, det går bra! Du är så snäll". Snacka om fin tjej, jag får ont i hjärtat av kärlek!

2 kommentarer:

  1. Vilket leende från lilla Elin...och så underbara Elsa Dolly...hjärtat längtar <3 mormor

    SvaraRadera
  2. Jag blir alldeles tårögd, fantastiska Elsa. Underbra tjejer. Många kramar farmor.

    SvaraRadera