torsdag 17 oktober 2013

Uppe med tuppen...


God morgon! Idag börjar vi tidigare än vanligt... Jag ska på föräldrar samtal halv nio och Elsa ska ha treårs klubb på dagis. Denna vecka har dom resor som tema och idag ska dom "åka till" Sverige, eftersom Elsa kommer därifrån. Vi har blivit ombedda att ta med lite svenska saker och vi har packat en liten väska. Pippi är såklart med och hästen, lite svenska böcker och musik och sen en matlåda med svenska köttbullar som barnen ska få smaka, jag vill också följa med!

2 kommentarer:

  1. God morgon mina älsklingar! Vilken trevligt tema! Själv ska jag börja förbereda min resa och senare plugga franska med Hjalmar som har prov i morgon. Hoppas vi kan skypa lite i dag! KRAMAR mamma

    SvaraRadera
  2. Så gøy! Jeg vil også være med til Sverige :)

    SvaraRadera