tisdag 29 oktober 2013

Trötta familjen...

Skönt att få slappa lite i soffan...

Vi har varit trötta här hemma de senaste dagarna... Elsa är med i utegruppen på dagis och är helt slut när hon kommer hem. Vi måste verkligen jobba för att hålla henne vaken tills åtminstone till klockan sju och det är inte lätt. Hela dagarna är dom ute, går på tur och grillar, åker pulka och allt annat roligt man kan göra på vintern. Själv har jag också varit slut efter helgens bravader så igår sov jag bort större delen av dagen, jag hade tur att Elin själv verkade trött. Benny är hemma igen, men även han har varit trött, undrar varför??? Men jag antar att allt resande gör sitt och mörkret som nu kommit påverkar nog oss alla, måste verkligen komma ihåg att ta extra D-vitamin. Idag har jag varit piggare och laddat om, i morgon kommer nämligen min underbara bror Tobbe hit och det ska bli sååå härligt att få rå om honom lite!

och att få ta en kvällsbad!

1 kommentar:

  1. Snart kommer mamma och kokar te! Ska bli underbart att få vara tillsammans alla också några dagar med Tobbe!:))KRAAAAM

    SvaraRadera